Over ons

TheorieGefixt is dé theorieschool voor het eenvoudig en snel behalen van je theorie-examen voor auto in Alkmaar en omstreken. Mag je binnenkort afrijden, maar moet je alleen dat theorie-examen nog even tackelen? Heb je moeite met leren? Of wil je simpelweg niet te veel moeite doen om de lesstof goed te kennen? Dan helpt TheorieGefixt je op weg. Onze theorieschool biedt eendaagse theoriecursussen voor je autorijbewijs.

Hoe gaat TheorieGefixt te werk?

Tijdens onze eendaagse cursus op de Strooijonkerstraat in Alkmaar, leren onze gecertificeerde docenten je alles over de theorie voor het rijexamen. Je leert welke kennis belangrijk is, je krijgt inzicht in verschillende verkeerssituaties en leert wat je tijdens het theorie-examen kunt verwachten. Bovendien geniet je de hele dag van een verzorgde lunch en drinken.

Gedurende de dag oefen je vragen die ook op het theorie-examen gesteld kunnen worden. Hoe beantwoord je bijvoorbeeld een sleepvraag? Daarnaast verwerf je gedurende dag inzicht in verschillende verkeerssituaties en wordt er getest hoe je op dat moment moet reageren. Wat doe je als er een bal op de weg rolt in een woonwijk? Door proefvragen te beantwoorden en kennis uit te wisselen met de docent en andere leerlingen, heb je de kennis binnen een dag in je hoofd.

 

Lees meer over onze eendaagse cursus.

Waarom een theoriecursus volgen bij TheorieGefixt?

Waarom zou je een theoriecursus volgen? Omdat je doelgericht en efficiënt wilt leren voor je theorie-examen, natuurlijk! Wist je dat minder dan 40% van de examenkandidaten het theorie-examen in één keer haalt zonder een cursus te volgen? De meeste mensen zakken op het onderdeel inzicht. Zelfs als je geen enkele moeite hebt met leren, kan het toch best lastig zijn om in één keer te slagen. Je krijgt namelijk verschillende soorten vragen in een kort tijdsbestek, dus het is belangrijk om het hoofd koel te houden. Dit lukt beter wanneer je veelvuldig hebt geoefend met sleepvragen, meerkeuzevragen, invulvragen en hotspotvragen.

Theorie-examen aanvragen

Voordat je besluit om de theoriecursus bij TheorieGefixt in Alkmaar te boeken, maak je eerst een afspraak bij het CBR om je in te schrijven voor het theorie-examen. Dit kun je eenvoudig doen via onze website. Nadat je je theorie-examen bij het CBR hebt vastgelegd, plan je vervolgens je theoriecursus bij ons in. Het is handig om jezelf na de cursusdag nog wat tijd te gunnen om te oefenen met onze gratis apps. Zorg er echter voor dat er niet te veel tijd verstrijkt tussen je cursus en het theorie-examen, want de stof zit nu nog vers in je geheugen.

Klik hier om jouw theorie-examen direct in te plannen.

De kracht van TheorieGefixt

Waarom zou je uitgerekend bij TheorieGefixt een theoriecursus volgen? Ten eerste omdat we een hoog slagingspercentage garanderen. Daarnaast worden onze lessen gegeven door gecertificeerde docenten met veel geduld en bergen kennis. We hebben nauw contact met het CBR en werken samen met veel rijscholen in de omgeving. Daardoor zijn wij direct op de hoogte wanneer het theorie-examen is herzien of veranderd. Met vele jaren ervaring en een goede staat van dienst in Alkmaar en omgeving, ben je bij TheorieGefixt aan het juiste adres voor jouw theoriecursus voor de auto.

Wil jij ook razendsnel je theorie halen?

Reserveer dan direct jouw plekje voor de theorie cursus en wij zorgen ervoor dat je jouw theorie zo snel mogelijk in de pocket hebt!