Over ons

TheorieGefixt is dé theorieschool voor het eenvoudig en snel behalen van je theorie-examen voor auto in Alkmaar en omstreken. Mag je binnenkort afrijden, maar moet je alleen dat theorie-examen nog even tackelen? Heb je moeite met leren? Of wil je simpelweg niet te veel moeite doen om de lesstof goed te kennen? Dan helpt TheorieGefixt je op weg. Onze theorieschool biedt eendaagse theoriecursussen voor je autorijbewijs en je motorrijbewijs.

 

Hoe gaat TheorieGefixt te werk?

Tijdens onze eendaagse cursus op de Strooijonkerstraat in Alkmaar, leren onze gecertificeerde docenten je alles over de theorie voor het rijexamen. Je leert welke kennis belangrijk is, je krijgt inzicht in verschillende verkeerssituaties en leert wat je tijdens het theorie-examen kunt verwachten. Bovendien geniet je de hele dag van een verzorgde lunch en drinken.

Hoe gaat TheorieGefixt te werk?

Gedurende de dag oefen je vragen die ook op het theorie-examen gesteld kunnen worden. Hoe beantwoord je bijvoorbeeld een sleepvraag? Daarnaast verwerf je gedurende dag inzicht in verschillende verkeerssituaties en wordt er getest hoe je op dat moment moet reageren. Wat doe je als er een bal op de weg rolt in een woonwijk? Door proefvragen te beantwoorden en kennis uit te wisselen met de docent en andere leerlingen, heb je de kennis binnen een dag in je hoofd.

 

Lees meer over onze eendaagse cursus.

Waarom een theoriecursus volgen bij TheorieGefixt?

Waarom zou je een theoriecursus volgen? Omdat je doelgericht en efficiënt wilt leren voor je theorie-examen, natuurlijk! Wist je dat nog geen 40% van de examenkandidaten het theorie-examen in één keer haalt? Zelfs als je geen enkele moeite hebt met leren, kan het een uitdaging zijn. Je krijgt namelijk verschillende type vragen in een kort tijdsbestek, dus je moet het hoofd koel houden. Dat lukt wanneer je veelvuldig hebt geoefend met sleepvragen, meerkeuzevragen, invulvragen en hotspotvragen.

Theorie-examen aanvragen

Voordat je jouw theoriecursus bij TheorieGefixt in Alkmaar boekt, maak je eerst een afspraak bij het CBR om je in te schrijven voor het theorie-examen. Dit kun je gemakkelijk doen via onze website. Nadat je jouw theorie-cursus bij het CBR hebt vastgelegd, plan je jouw theoriecursus hiervoor in. Handig is om jezelf na de cursusdag nog wat tijd te gunnen om te oefenen met onze gratis apps. Maar laat niet te lang tussen jouw cursus en het theorie-examen inzitten! Want de stof zit nu nog vers in je hoofd.

 

Klik hier om jouw theorie-examen direct in te plannen.

De kracht van TheorieGefixt

Waarom zou je uitgerekend bij TheorieGefixt een theoriecursus volgen? Ten eerste omdat we een hoog slagingspercentage garanderen. Daarnaast worden onze lessen gegeven door gecertificeerde docenten met veel geduld en bergen kennis. We hebben nauw contact met het CBR en werken nauw samen met veel rijscholen in de omgeving. Daardoor zijn wij direct op de hoogte wanneer het theorie-examen is herzien of veranderd. Met vele jaren ervaring en een goede staat van dienst in Alkmaar en omgeving, ben je bij TheorieGefixt aan het juiste adres voor jouw theoriecursus voor auto en motor.