Online leeromgeving

Na het succesvol afronden van de auto theoriecursus, bieden we je toegang tot onze online leeromgeving. In dit portaal kun je online de theorie leren en oefenen met examenvragen, zodat je nog beter voorbereid bent op je examen! Oefen je kennis vervolgens met ons CBR Oefenexamen-pakket.

Boek direct jouw eendaagse theoriecursus.

Boeken voor rijexamen

Voordat je de eendaagse theoriecursus bij TheorieGefixt volgt, is het handig om alvast te leren en te oefenen. In de bibliotheek en online kun je boeken vinden om de theorie voor je rijexamen door te nemen. Bekende uitgevers voor het leren van je theorie-examen zijn Lens Verkeersleermiddelen, VekaBest Verkeersleermiddelen, Verjo, en Smit Rijschoolservice. Je rijinstructeur kan ook tips geven over welke boeken het beste zijn voor je theoriecursus. Bekijk ook onze Veelgestelde Vragen voor meer details over voorbereidingen voor de eendaagse cursus.

Ga naar de veelgestelde vragen.

Theorie rijexamen oefenen

Tijdens onze lessen behandelen we niet alleen de theorie en de verkeersregels, maar leren we je ook wat voor soort vragen je kunt verwachten tijdens het theorie-examen voor je rijbewijs. Op deze manier zorgen we ervoor dat je de benodigde kennis goed beheerst en dat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het theorie-examen.De eendaagse theoriecursus van TheorieGefixt betekent zorgenvrij, goed voorbereid en vol vertrouwen je theorie-examen maken!

Lees meer over de CBR richtlijnen.

Theorie examen en dyslexie

Het afleggen van het theoretisch examen kan voor jou extra spannend zijn als je last hebt van dyslexie. Het lezen van verschillende vragen onder hoge tijdsdruk kan uitdagend zijn. En dat levert extra stress op. Door de eendaagse theoriecursus te volgen, oefen je herhaaldelijk met de verschillende type vragen die op het examen worden gesteld. Zo weet je bijvoorbeeld wat te verwachten wanneer je een foto te zien krijgt. Door onze training voel jij je zelfverzekerder en kom je goed voorbereid op het examen. Wij bieden ook privélessen aan. Door extra persoonlijke begeleiding verschijn jij zelfverzekerd op je rijexamen.

Je kunt bij het aanvragen van je theorie-examen bij het CBR extra tijd aanvragen. 

Theorie examen en faalangst

Het afleggen van een theorie-examen kan natuurlijk behoorlijk stressvol zijn. Als je last hebt van faalangst, klap je op het moment suprême misschien ongewild dicht. Dat zou zonde zijn. Door het volgen van een eendaagse theoriecursus voel je je zelfverzekerder en ben je goed voorbereid op wat je te wachten staat tijdens het theoretisch examen. Je oefent met examenvragen, waardoor je jouw faalangst mogelijk wat kan temperen. Onze docenten begeleiden je graag geduldig en persoonlijk om jou een zo comfortabel mogelijk gevoel te geven. Als extra optie bieden wij ook privélessen aan

Je kunt bij het aanvragen van je theorie-examen bij het CBR extra tijd aanvragen. 

Wil jij ook onze theoriecursus bijwonen?

Reserveer dan direct jouw plekje voor de theorie cursus en wij zorgen ervoor dat je jouw theorie zo snel mogelijk in de pocket hebt!