Online leeromgeving

Om je – na het afronden van de theoriecursus – op weg te helpen, bieden we je toegang tot onze online leeromgeving zodra je jouw auto theoriecursus hebt afgerond. In dit portaal kun je online je theorie leren en examenvragen oefenen, zodat je nóg beter voorbereid op je examen verschijnt! Oefen je kennis vervolgens met ons CBR Oefenexamen-pakket.

 

Boek direct jouw eendaagse theoriecursus.

 

Boeken voor rijexamen

Voordat je de eendaagse theoriecursus bij TheorieGefixt afneemt, is het handig om alvast te leren en te oefenen. Je kunt in de bibliotheek en online boeken vinden om de theorie van je rijexamen door te nemen. Bekende uitgevers voor het leren van je theorie-examen zijn: Lens Verkeersleermiddelen, VekaBest Verkeersleermiddelen, Verjo, Smit Rijschoolservice. Ook je rijinstructeur kan je tips geven over welke boeken je het best kunt gebruiken voor je theoriecursus. Bekijk ook onze Veelgestelde Vragen voor meer details over voorbereidingen voor de eendaagse cursus.

Ga naar de veelgestelde vragen.

Theorie rijexamen oefenen

We gaan tijdens de lessen niet alleen in op de theorie en de verkeersregels, maar leren je ook wat voor vragen je kunt verwachten tijdens het theorie examen voor je rijbewijs. Zo zorgen we ervoor dat je de kennis goed beheerst en je niet voor verrassingen komt te staan bij het theorie examen. De eendaagse theoriecursus van TheorieGefixt betekent zorgenvrij, goed voorbereid en vol vertrouwen je theorie-examen maken!

 

Lees meer over de CBR richtlijnen.

Theorie examen en dyslexie

Misschien is het afleggen van het theoretisch examen voor jou extra spannend omdat je last hebt van dyslexie. Het lezen van verschillende vragen onder hoge tijdsdruk, kan uitdagend zijn. En dat levert extra stress op. Door de eendaagse theoriecursus te volgen, oefen je herhaaldelijk met de verschillende type vragen die op het examen worden gesteld. Zo weet je wat je kunt verwachten, wanneer je bijvoorbeeld een foto in beeld krijgt. Door onze training voel jij je zelfverzekerder en kom je goed voorbereid op het examen. Wij bieden ook privélessen aan. Door extra persoonlijke begeleiding verschijn jij zelfverzekerd op je rijexamen.

 

Je kunt bij het aanvragen van je theorie-examen bij het CBR extra tijd aanvragen. 

 

Theorie examen en faalangst

Een theorie-examen afleggen kan natuurlijk best stressvol zijn. Wanneer je last hebt van faalangst, klap je op het moment suprême misschien ongewild dicht. Dat zou zonde zijn. Door een eendaagse theoriecursus te volgen, voel jij je zelfverzekerder en weet je wat je te wachten staat tijdens het theoretisch examen. Je oefent met examenvragen, waardoor je jouw faalangst mogelijk wat kan temperen. Onze docenten begeleiden je graag geduldig en persoonlijk om jou een zo comfortabel mogelijk gevoel te geven. Je kunt eventueel ook privélessen afnemen.

 

Je kunt bij het aanvragen van je theorie-examen bij het CBR extra tijd aanvragen.