Eendaagse cursus Amsterdam

De eendaagse of tweedaagse theoriecursus voor je rijexamen van TheorieGefixt volg je op de
Vlierweg 22 in Amsterdam. Onze gekwalificeerde docenten verwelkomen je persoonlijk in het klaslokaal
met koffie, thee en snacks. Je krijgt dan kort de tijd om kennis te maken met je medestudenten,
voordat we de lesstof induiken. Zelfs als je nog helemaal geen kennis hebt opgedaan over de
verkeersregels voor de auto, is het de moeite waard om onze cursus in Amsterdam te volgen. Al binnen één
dag word je klaargestoomd voor het theorie-examen voor de auto. We behandelen
inzichtvragen, geven uitleg over de lesstof en oefenen met vragen die in het theorie-examen aan bod komen.
Na de cursus krijg je toegang tot twee apps om je kennis op peil te houden.

Inbegrepen bij de theoriecursus in Amsterdam

TheorieGefixt biedt ook privélessen aan. Lees meer

Waar kan ik mijn theoriecursus volgen?

Ons cursuslokaal bevindt zich op de Vlierweg 22 in Amsterdam. We beschikken over een comfortabel
klaslokaal, waar je – naast een goede cursus – wordt voorzien van een hapje en een drankje.

 

Onze leerlingen komen uit de omgeving van Amsterdam. Je volgt de theoriecursus samen met
examenkandidaten uit Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Edam-Volendam,
Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland,
Wormerland en Zaanstad. Zelfs studenten uit Utrecht en Hoofddorp zijn van harte welkom om onze
theoriecursus te volgen. Woon je dichter in de buurt van Alkmaar? Ook hier bieden wij onze
cursussen aan.

Bekijk ons pakket

Bij TheorieGefixt in Alkmaar heb je de keuze uit twee pakketten. Het eerste pakket is de theoriecursus voor de auto. Tijdens deze cursus maken we gebruik van unieke lesmethoden en ontvang je gedetaillerde uitleg over de lesstof en examenvragen. Hierdoor krijg je inzicht in wat je kunt verwachten tijdens het theorie examen en word je volledig klaargestoomd om met vlag en wimpel te slagen.

Ons tweede pakket, het CBR oefen-pakket, bied toegang tot 500 examenvragen. Hiermee kun je je opgedane kennis online versterken in de leeromgeving. Bij aanschaf van ons pakket ontvang je bovendien 2 gratis apps om goed te oefenen.

Bekijk de pakketten hieronder en boek je plek.

Theoriecursus

99
79,- Eenmalig
 • Eendaagse cursus
 • Inclusief 250 credits CBR examenvragen t.w.v. 10 euro
 • Unieke lesmethoden
 • Uitleg lesstof
 • Drinken + verse croissantjes
Meest gekozen

CBR oefenexamens

19
15,- Eenmalig
 • 500 examenvragen/credits
 • Eenvoudig in gebruik
 • Zelf onderdelen kiezen (gevaarherkenning/kennis/inzicht)
 • Extra uitleg
 • Geschikt voor pc, tablet en smartphone
 • Inclusief Borden app

CBR examen trainingen

49,- Eenmalig
 • 3 uur CBR examentraining
 • Recente CBR vragen
 • Op maandagochtend
 • *Enige kennis vereist

Waarom een eendaagse theoriecursus volgen

Waarom zou je een theoriecursus volgen? Omdat je doelgericht en efficiënt wilt leren voor je theorie-examen, natuurlijk! Wist je dat minder dan 40% van de examenkandidaten het theorie-examen in één keer haalt zonder een cursus te volgen? De meeste mensen zakken op het onderdeel inzicht. Zelfs als je geen enkele moeite hebt met leren, kan het toch best lastig zijn om in één keer te slagen. Je krijgt namelijk verschillende soorten vragen in een kort tijdsbestek, dus het is belangrijk om het hoofd koel te houden. Dit lukt beter wanneer je veelvuldig hebt geoefend met sleepvragen, meerkeuzevragen, invulvragen en hotspotvragen. Tijdens onze eendaagse cursus leer je wat deze vragen inhouden en maak je oefenexamens onder begeleiding van onze geroutineerde docent. Zo wordt dat theorie-examen een fluitje van een cent en bespaar je geld en tijd die je in je praktijkexamen kunt steken!

Onze partners

Veelgestelde vragen

Het theoretisch rijexamen voor het behalen van je rijbewijs is moeilijk, omdat het belangrijk is dat jij goed voorbereid de weg opgaat en de verkeersregels goed kent. Bovendien moet je beschikken over een bepaalde mate van inzicht en je moet gevaar kunnen herkennen in verschillende situaties. Wat doe jij bijvoorbeeld als er in een woonwijk een voetbal de weg op rolt? Met het examen hoopt de overheid de kans op ongelukken in te perken. Wanneer je moeite ervaart met leren, kan de eendaagse theoriecursus van TheorieGefixt helpen.

Bij de bibliotheek, online en bij de boekhandel kun je boeken halen om te oefenen voor je theorie. Bekende uitgevers voor het leren van je theorie-examen zijn: Lens Verkeersleermiddelen, VekaBest Verkeersleermiddelen, Verjo, Smit Rijschoolservice. We raden je aan om al te leren en te oefenen voordat je de eendaagse cursus van TheorieGefixt volgt. Zo neem je de lesstof nog sneller in je op.

Je kunt je theorie examen inplannen via Mijn CBR op de website van het CBR. Soms maakt jouw rijinstructeur de reservering voor jou. Het is belangrijk dat je het examen tijdig reserveert. De gemiddelde tijd voordat je het theorie examen kunt doen, is zo’n 2,5 week. Wanneer je bent geslaagd, is je theorie-examen anderhalf jaar geldig. Je moet binnen die periode zijn geslaagd voor je rijexamen.

Wanneer je bent gestart met rijlessen, kun je direct een eendaagse cursus inplannen. Soms helpt het om direct te starten met je theorie, zodat je goed voorbereid de weg op gaat en je opgedane kennis alvast in de praktijk kunt brengen. De eendaagse cursus stoomt je via unieke lesmethoden in één dag klaar voor het examen. Idealiter plan je de cursus kort voordat je examen plaatsvindt, zodat de informatie nog vers in je geheugen zit.

Voordat je jouw theoriecursus bij TheorieGefixt in Alkmaar boekt, maak je eerst een afspraak bij het CBR om je in te schrijven voor het theorie-examen. Dit kun je gemakkelijk doen via onze website. Nadat je jouw theorie-cursus bij het CBR hebt vastgelegd, plan je jouw theoriecursus hiervoor in. Handig is om jezelf na de cursusdag nog wat tijd te gunnen om te oefenen met onze gratis apps. Maar laat niet te lang tussen jouw cursus en het theorie-examen inzitten! Want de stof zit nu nog vers in je hoofd.

Plan jouw theorie-examen direct.

De dagcursus theorie om te kunnen afrijden, reserveer je via deze pagina. Belangrijk: Plan eerst je CBR theorie-examen in bij het CBR en kies vervolgens de eendaagse theoriecursus die kort daarvoor plaatsvindt!

De kosten van het theorie examen zijn € 41,-. Reserveren doe je via Mijn CBR op de website van het CBR. De kosten voor een eendaagse cursus bij TheorieGefixt bedragen: € 89,-. Wil je daarnaast toegang tot de online leeromgeving om je theorie-examen te oefenen? Dan betaal je eenmalig € 15,-.

 

Bekijk onze lespakketten.

 

Je leert de theorie voor je rijexamen door de kennis te vergaren uit beschikbare boeken. Daarnaast helpt het om veel examens te oefenen. Tijdens de eendaagse cursus van TheorieGefixt toets je de door jou geleerde lesstof direct in onze online leeromgeving. Tijdens een geheel verzorgde dag delen onze gecertificeerde leraren je alle tips en trucs om het theorie examen soepel te maken en in één keer te slagen.

 

Het is zeker raadzaam om een theoriecursus te volgen om snel te slagen voor je theorie examen. De statistieken van het CBR laten zien dat slechts 38% van de deelnemers in één keer slaagt. Een eendaagse cursus is snel, efficiënt en helpt je vooruit. Ook als je geen moeite hebt met leren!

Je kunt via ons online reserveringssysteem direct betalen met iDEAL en PayPal.

Kennis blijft beter hangen in je geheugen, wanneer je de kennis meerdere keren herhaalt, leest en hoort. Daarom adviseren wij altijd om voordat je de eendaagse cursus bij TheorieGefixt volgt, alvast een theorieboek te lezen. Maar je hoeft écht geen maanden te studeren! TheorieGefixt helpt je de lesstof binnen één dag te leren. Wij belichten de lesstof, we behandelen de vragen die in het theorie examen aan de orde komen en geven je tips en trucs voor het ontspannen afleggen van je examen.

Wanneer je bent geslaagd voor je theorie examen, blijft je theorie 1,5 jaar geldig vanaf het moment dat je je examen hebt gehaald. Je moet dus zorgen dat je binnen die periode ook slaagt voor je rijexamen, anders vervalt je theorie. TheorieGefixt kan je ook bij de tweede ronde studeren helpen om je geheugen op te frissen en je klaar te stomen voor de herkansing!

Deze eendaagse cursus van TheorieGefixt is ook geschikt voor mensen met dyslexie. Misschien is het afleggen van het theoretisch examen voor jou nog spannender, door je dyslexie, faalangst of omdat je de Nederlandse taal niet goed machtig bent. Vaak helpt het om je theorie examen veel te oefenen onder begeleiding van een docent. Als je weet wat je kunt verwachten, voel je je zelfverzekerder. TheorieGefixt loodst je tijdens een eendaagse cursus door alle kennis en lesstof, zodat jij tijdens je examen helemaal ready bent!

Heb je moeite met leren of ben je al vaak gezakt voor je theoriecursus? Dan is het volgen van privélessen misschien iets voor jou. Bij TheorieGefixt kunnen onze docenten theorielessen organiseren voor jou persoonlijk. We doorlopen de vragen die je tijdens het examen kunt verwachten en bereiden je in alle rust voor op jouw theorie-examen voor auto of motor. Lees er meer over op de pagina Privélessen.

 

Wanneer je wilt scooterrijden, is het noodzakelijk dat je een praktijkexamen voor de bromfiets aflegt. Voordat je het praktijkexamen voor de bromfiets mag doen, doe je theorie-examen bij het CBR. Dit mag vanaf 15,5 jaar. Op je theorie-examen toon je aan dat je de verkeersregels voor bromfietsen en/of scooters kent. En je laat zien dat je verkeersinzicht hebt. Op dit moment geeft TheorieGefixt geen eendaagse cursussen theorie voor het bromfietsrijbewijs. Wellicht dat dit in de toekomst gaat veranderen. Neem voor vragen hierover contact met ons op.

Aanmelden voor theoriecursus in Amsterdam

Wil je je aanmelden voor de ééndaagse of tweedaagse theoriecursus autorijbewijs in
Amsterdam? Boek dan snel je plek.